onze missie

Wij van Create Your Business verzorgen de volledige marketing 
voor 10 exclusieve duurzame relaties die graag willen groeien, 
hun klanten willen laten converteren en zich willen onderscheiden 
van hun concurrent.

kernwaarden

1

Vertrouwen & Transparantie

Exclusiviteit; wij vinden persoonlijke aandacht en een band opbouwen met onze klanten erg belangrijk. Daarom beschouwen wij onze klanten als onze relaties. Samen met onze relaties proberen wij het gewenste resultaat te bereiken.
2

Communicatie

Communicatie; communicatie is de key zullen we maar zeggen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze relaties op de hoogte blijven van de stand van zaken. Daarom nemen wij met enige regelmaat contact op. Ook als we al enige tijd niets voor elkaar hebben kunnen betekenen.
3

Deskundigheid

Samenwerken; co-creëeren met onze relaties is wat ons onderscheidt van de concurrent. Nauw samenwerken en elkaars krachten bundelen tot het ideale resultaat.

create your business

exclusiviteit
specialisatie
kennis op elk
gebied
maatwerk &
klantgerichtheid

wat 
we doen?

Wij helpen bedrijven met het bouwen van hun merk. Dit doen wij door samen met onze relaties het Brandingsproces te doorlopen. Wij helpen hen met het vinden van hun merkidentiteit, deze door te vertalen naar een visuele identiteit, om vervolgens onder de ogen van de klant te komen; door het inzetten van de juiste kanalen.
Dit doen wij door onze relaties te voorzien van persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. Wij bundelen onze krachten om tot het ideale resultaat te komen. Samen komen we verder.

zijn wij
een match?

Wij helpen bedrijven die:
Willen groeien
Risico's durven te nemen
Bereid zijn om te investeren
Geen eigen marketingafdeling
Voldoe jij aan deze punten? Dan nodigen wij jou uit om eens gezellig langs te komen. Wie weet wat er uit voortvloeit.

meet the team

Friso Verdoorn
Daan Koops
Roy van den Berg
arrow-down